21 mei: T-Meeting

Tessenderlo

30 apr 2018

Ook dit jaar waren we aanwezig bij deze leuke G-meeting in Tessenderlo België. Acht atleten hadden zich aangemeld voor deze wedstrijd en natuurlijk waren er ook diverse ouders aanwezig voor de support en ondersteuning.

Bij een lekkere temperatuur was het fijn sporten. Iedereen heeft goede tot zeer goede prestaties geleverd. Ik wil er graag twee noemen: Ymke met kogel (4kg) een dik PR. 5.38 mtr en Jos op de 100 mtr. 14.40 sec., ook een dik PR. Geweldig !

In de pauze konden we, zoals gebruikelijk daar, genieten van diverse snacks/drinken, aangeboden door de plaatselijke Rotary-club. Na afloop van de wedstrijd werden alle atleten nog in het zonnetje gezet en kregen ze nog allerlei cadeaus.

Het was weer een zeer geslaagde dag, volgend jaar weer.

Dank aan alle ouders voor het rijden, begeleiden en supporteren.

Marianne (trainster G-team)