twitter   facebook   rss

Sponsoren


JK Productions


Amarant Groep


Heerkens van Bavel


Interesse

Wedstrijden

24 aug: Kruikenmeerkamp

close
Loading...


Regionale Special Olympics

09 okt 2013

Zaterdag 5 oktober was het weer zover, de Regionale Special Olympics,die werden deze keer gehouden op de atletiekbaan van ACW Waalwijk. Met 8 atleten van het gezelligste team gingen we naar Waalwijk. Het team bestond uit: Burak, David, Dimitri, Jos, Robinson, Timothy, Vaughn en Sven. Onder leiding van Henri, Joep en Jenny werden eerst de startnummers uitgedeeld. Daarna naar de opening van de Special Olympics. Het olympisch vuur werd gebracht door de politie torchrun en werd onder luid applaus aangestoken. Ook werd de eed afgelegd en de vlag werd gehesen met een wethouder van Waalwijk. Hierna konden we beginnen.

Iedereen in verschillende series. Dat was wel erg leuk om te zien. We begonnen met de 100 meter sprint, verschillende Attilianen kwamen bij de eerste over de finish. Dat beloofde nog wat voor de finales 's-middags. Daarna naar het verspringen. We hadden twee groepen: David en Vaughn sprongen vlak en de rest met balk. Dat ging ook erg goed. Daarna naar de 200 meter; ook hier werden weer verschillende series afgewerkt.

Tijdens de pauze werden de atleten werden ook nog vermaakt met een band parodist. 's-Middags de finale eerst de 100 meter sprint. Hier haalden we verschillende medailles: zo'n 6 stuks! Daarna naar de finale van de 200 meter. Ook dat ging weer erg lekker. Dimitri haalde hier een gouden medaille. Jos werd in zijn serie derde, een bronzen medaille. Vaughn werd eerste, Robinson werd derde en David werd vierde in hun serie. Burak werd vijfde in zijn serie. Daarna werd Timothy eerste in zijn serie en Sven werd tweede in zijn serie. Bij de heren van het nationale team. Daarna naar het verspringen. Ook hier werden verschillende medailles in de wacht gesleept. Jos werd hier eerste in zijn serie, Burak werd vijfde en Robinson werd hier derde in hun klasse. Timothy werd tweede en Sven werd in hun klasse eerste bij het verspringen. Vaughn en David haalde bij verspringen ook nog een medaille.

Daarna de afsluiting van dit evenement door de vlam te doven en de vlag mee te geven aan de Belgische organisatie voor de Europese Special Olympics die volgend jaar word gehouden in Antwerpen. Met 8 atleten hadden we minstens 16 medailles verdient. Was weer een geslaagde dag met het gezelligste team van AV Attila.


close

Foto