21 mei: T-Meeting

Op zoek naar een nieuwe trainer/trainster voor het G-team van atletiek vereniging Attila

25 apr 2018

Het g-team (gezelligste team) van AV Attila bestaat uit een kleine twintig enthousiaste atleten met een verstandelijke beperking. Deze atleten hebben tijdens de training soms wat extra aandacht nodig, daarom worden de trainingen steeds verzorgd door twee trainsters.

We trainen 2 maal per week, een training op maandag en een training op donderdag beide keren van 18.30 tot 19.30 uur. Een van de trainsters van de maandagavond heeft helaas aangegeven te willen stoppen. Daarom zijn we dringend op zoek naar vervanging.

Ben je iemand, of ken je iemand die graag mede training zou willen verzorgen aan deze doelgroep dan zijn we blij met je.

Neem in dat geval contact op met Marianne Vennix (van.vennix@home.nl, Ans van Erve (janvanerve@gmail.com) of Henri Kruitwagen (h.kruitwagen@live.nl).

Affiniteit met de doelgroep of een opleiding in die richting is een pré, maar zeker niet noodzakelijk. Enthousiasme is het belangrijkst. Een achtergrond in de atletiek of sporttraining is een pre.