Internationale Warandeloop 2013

23 nov 2013

Vandaag lekker weer om mee te doen met het gezelligste team van Attila. De internationale Warandeloop staat vandaag namelijk op het programma. Met 10 leden van het team lekker crossen in de bossen. Het gezelligste team bestond vandaag uit Ilham, Tamara, Ymke, David, Dennis, Justin, Sander, Rob, Robinson en Sven.

Eerst werden de startnummers opgehaald bij Marian en Janet die bij de finish stonden. Daar was nog meer hulp aanwezig. Timothy en Dimitri stonden ook aan de finish te helpen. Daarna samen met Jenny achter de tent de warming-up gedaan. Dan naar de start,best spannend zeker voor Sander en Justin die voor de eerste keer aan deze loop meededen.

Om 11.10 gingen ze voortvarend van start. Sven kon Uberto van Sprint bijna niet bij houden. Sven had een enkelblessure en dan toch nog rennen en kwam toch nog als derde over de finish. Bij de dames was het Ymke die als tweede over de finish kwam. Na de wedstrijd volgde de prijsuitreiking.

Het was weer een geslaagde dag met het G-team van Attila. Iedereen kreeg een tasje met verschillende dingetjes en tenslotte mocht iedereen op het podium samen met de winnaars.

Uitslagen:
2 Ymke van Helfteren 02:18