Indoor Dordrecht 2013

18 nov 2013

Zaterdag vroeg op voor de eerste indoorwedstrijd van het seizoen. Op naar Dordrecht, om 10 uur waren we aanwezig en eerst een kopje koffie of thee gedronken en daarna een plaatsje opgezocht op de tribune. Het G-team bestond vandaag uit Burak, David, Dimitri, Jos, Robinson, Vaughn en Sven.
Onder leiding van Marian en Janet deden de atleten hun warming up. Daarna werden ze in drie groepen verdeeld. Burak, Jos en Robinson bij de junioren 2 onder leiding van Marian. David en Vaughn bij de heren senioren 1 onder leiding van Joep en Dimitri en Sven bij de heren senioren 2 onder leiding van Janet.

De heren senioren 1 en 2 gingen om 11 uur 60 meter sprinten en de junioren 2 gingen kogelstoten. Bij het sprinten ging het prima met de Attila atleten; Vaughn won zijn serie en ook David deed het prima in zijn serie. Daarna Dimitri weer in een andere serie die ook zijn best deed en als laatste moest Sven aan de bak in de snelste serie en tussen de mannen van het Nationale team. Dat werd spannend. Een fotofinish kwam er aan te pas. Sven werd tenslotte derde in deze serie. Daarna gingen Vaughn en David kogelstoten en Dimitri en Sven gingen verspringen. Vaughn haalde bij het kogelstoten een PR van 5.27 meter. Bij het verspringen ook erg lekker. Dimitri sprong vrij goed en Sven haalde hier een PR van 5.34 meter. Ondertussen gingen Burak, Jos en Robinson naar de 60 meter sprint. Dat ging ook vrij goed. Daarna even een pauze om daarna weer verder te sporten.

Nu gingen Vaughn en David verspringen en Dimitri en Sven hoogspringen wat meestal wel lang duurt. Dimitri sprong 1.10 meter en Sven startte bij 1.25 meter. Dat ging goed maar daarna haperde Sven. Hij zette zijn verkeede voet voor daardoor ging het mis daarna heeft hij zijn eigen herpakt en haalde toch nog zijn 1.55 meter. Ondertussen waren Burak, Jos en Robinson aan het verspringen toen de heren senioren 1 klaar waren met het verspringen. David en Vaughn gingen toen hoogspringen op mat 2 en de junioren op mat 2. Ondertussen gingen Dimitri en Sven nog kogelstoten waarbij Sven weer een PR haalde van 7.71 meter

Daarna wachten voor de prijsuitreiking. Tijdens het wachten in de kantine een lekkere snack gegeten van de verkregen bon. Daarna volgde de prijsuitreiking. Iedereen kreeg een diploma en een speculaaspop. Sven werd derde bij de heren senioren. Het was weer een geslaagde dag geweest.