Clubkampioenschappen

03 okt 2018

Ook dit jaar waren we met 7 G-atleten aanwezig bij deze wedstrijd. Zoals altijd was het erg gezellig en er werden zeer goede prestaties geleverd door iedereen.

Ik ga niet alle prestaties noemen maar deze zijn toch wel bijzonder. Tom (Pas lid en eerste wedstrijd) presteerde zeer goed. Twee uitslagen: 100mtr. 13.87 en verspringen 4.38 mtr. en dat als dertienjarige.

Na afloop stond iedereen op het podium, zeer verdiend.

Atleten, ouders, begeleiders bedankt voor deze leuke wedstrijd en voor alle hulp.

Een trotse trainster: Marianne