Clubkampioenschappen G-team

29 sep 2013

Zondag was het weer zover de clubkampioenschappen van AV Attila. Ook de leden van gezelligste team deden mee: Noortje, Burak, Curtley, David, Dimitri, Ferdinand,Jos, Rob, Robinson, Vaughn en Sven.

Eerst werd onder leiding van Janet en Marian een warming up gedaan. Het eerste onderdeel was de 100 meter sprint. Dit werd gedaan in twee series. In de eerste serie won Robinson nipt van Vaughn en de tweede serie werd gewonnen door Sven gevolgd door Ferdinand en Rob. Daarna gingen ze hoogspringen. Door de harde wind vloog de lat eraf terwijl er niemand in de buurt was, erg komisch. Maar er werd ook goed gepresteerd. Eerst was Noortje aan de beurt, ze sprong toch een mooi 85 cm. Daarna gingen de heren aan de bak. De hoogte varieerde hier ook weer van 90cm tot 1.50 meter.

Daarna werd lekker in het zonnetje even pauze gehouden. Volgend onderdeel was het kogelstoten. Met de kogels van 3,4,5,6 en 7.25 kg werd prima gepresteerd. Direct daarna naar het verspringen. Ook hier varieerde de afstanden: van 1.50 tot 5.03 meter. Dan als afsluiting de 200 meter. Ook hier weer twee series. De eerste serie werd gewonnen door Vaughn gevolgd door Dimitri en Robinson en de tweede serie werd gewonnen door Sven die weer werd gevolgd door Ferdinand en Rob.

Daarna wachten op de prijsuitreiking. Ondertussen werd er gekeken naar de andere atleten, wat ook leuk ws. Tenslotte de prijsuitreiking. Noortje was eerste, ze was ook maar alleen tussen al die mannen. Bij de mannen stond Rob als nummer 3, Ferdinand als nummer 2 en Sven als nummer 1 op het podium. Het was een erg leuke dag geweest!

Volgende week gaan er 10 van het gezelligste team mee naar de Regionale Special Olympics in Waalwijk.