2e Wedstrijd VB-competitie

27 mei 2013

Zondag stond de tweede VB-competitiewedstrijd van ons gezelligste team op het programma. Nu lekker bij Attila zelf. Het team van Attila was nu wel erg groot. Altijd gezellig! Samen met de VB-atleten van Spado, Scheldesport,Spark, Hellas en Generaal Michaelis was het wel erg druk.

Om 11 uur gingen de dames en heren junioren speerwerpen. De dames en heren senioren begonnen met discuswerpen. Overal was wel iets te doen. Ook werd erg hooggesprongen door de junioren. Ondertussen werd ook nog de 100 meter sprint afgewerkt waarbij alle atleten van Attila prima hun best deden. Bij de serie van de junioren mannen won Robinson en Jos werd tweede. Daarna de mannen senioren waarbij David 5e werd in zijn serie Vaughn werd hierna 2e en Dennis 5e. Daarna was Rob de snelste in de volgende serie. In de snelste serie kwamen Timothy en Sven tegelijk uit. Dit was een zeer spannende race. Uberto van Sprint en Sven kwamen bijna tegelijk over de finish. Een fotofinish die werd gewonnen door Sven en Timothy werd 4e. Bij de discus werd ondertussen ook nog flink gezwoegd. Eerst gingen de dames en heren junioren van start voor de 600 meter. Dat ging wel erg goed, Burak werd 2e en Ymke werd 4e.

Hierna werd een pauze gehouden in de kantine want buiten was het koud buiten. Om 2 uur de start van de 200 meter. Dit ging ook erg vlot en daarna verspringen. Dit duurde wel lang. De dames waren samen gevoegd bij de heren senioren. Ondertussen viel er een klein buitje. Tijdens het verspringen haalde Attila ook weer de nodige punten. Daarna de 3km in estaffette vorm. Timothy startte wel erg snel, gevolgd door Jos, Curtley, Robinson, Vaughn, Rob en als laatste Sven. Attila werd hier 1e in een tijd van 9.43.46.

Daarna kwam zanger Michal Humble zingen. De Attila-leden gingen toch al uit hun dak. Dit feestje was dus helemaal compleet. Tenslotte kreeg iedereen een diploma mee naar huis bij deze geslaagde dag.