30 sep: Clubkampioenschappen

Openingswedstrijd Attila voor junioren, senioren en masters

01 apr 2017

Het is echt geen grapje, maar op zaterdag 1 april organiseert Attila de jaarlijkse Openingswedstrijd. Een trainingswedstrijdje met heel veel verschillende onderdelen voor zowel beginnende als ervaren atleten. Een echte trainingswedstrijd met supporters en trainers op de baan, wel officieel aangemeld bij de Atletiekunie. Elektronische Tijdwaarneming en windmeting bij de looponderdelen, geen windmeting bij het verspringen.

Inschrijven etc
Het programma en het voorlopige tijdschema staan op Atletiek.nu. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan het programma en het tijdschema nog enigszins gewijzigd worden. Inschrijven kan tot woensdag-ochtend 29 maart, 9.30. Vanaf dat moment wordt het definitieve tijdschema gemaakt, de series worden ingedeeld, jurylijsten geprint en startnummers toebedeeld. De kosten voor de inschrijving bedragen € 2 voor het eerste onderdeel en € 1 voor ieder volgend onderdeel.

Iedereen die zich via Atletiek.nu heeft ingeschreven krijgt een op de vrijdag voorafgaand aan de wedstrijd een persoonlijke mail met het tijdschema en op Atletiek.nu zijn het tijdschema, serie-indelingen en de startlijsten terug te vinden. De serie-indelingen en startvolgorde kunnen nog tot op het laatst wijzigen, hou de website in de gaten. Het tijdschema is zo gemaakt dat vrijwel iedereen meerdere onderdelen kan doen. Mocht je tijdens een onderdeel gelijktijdig een ander onderdeel willen doen meld dit dan bij de jury, die zullen proberen daar coulant mee om te gaan.

Parkeren
Door de bouwwerkzaamheden is het rondom onze baan nogal rommelig en lijken er niet veel parkeerplaatsen te zijn. Maar die zijn er wel want iedereen kan gewoon op het parkeerterrein achter het Willem II-stadion gaan staan.

Technische aspecten
Bij de technische onderdelen krijgt iedereen minimaal 3 pogingen. Als het tijdschema dat toelaat wordt vlak voor de wedstrijd het aantal pogingen verhoogd naar 4. Dit is erg afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
Bij het polsstokhoogspringen is de aanvangshoogte 2.00 meter en gaat de lat vervolgens in stappen van 10cm omhoog. Er kunnen maximaal 12 atleten deelnemen aan het polsstokken Bij het hoogspringen is de aanvangshoogte 1.20 en gaan we in stapjes van 5cm omhoog. Er kunnen maximaal 16 atleten deelnemen aan het hoogspringen.

Informatie
Vragen of opmerkingen kunnen het best gesteld worden via de mail: openingswedstrijd(at)av-attila.nl Wil je na woensdag 29 maart 9.30 nog inschrijven? Vragen staat vrij, nee heb je, ja kun je misschien krijgen. Heb je opmerkingen over de serie-indeling, meld ze tijdig, dan kijken we wat we kunnen doen. Is je programma door de verschuivingen van het tijdschema in de war geraakt, aarzel niet om ons te mailen, wie weet kunnen we wat regelen. Maar reageer svp op ons email-adres! Voor de wedstrijdorganisatie is het technisch niet mogelijk om snel te reageren op reacties die op de site geplaatst worden of naar andere email-adressen verstuurd worden.