11 mrt: AttilaRun

21 mei: T-Meeting

Mattijs Mols dubbel Nederlands kampioen

03 jul 2017

Bij de NK junioren in Vught heeft onze clubgenoot Mattijs Mols bij de B-junioren een prachtige prestatie geleverd door twee gouden medailles te behalen.

Mattijs won het discuswerpen voor Joris Pals van AV Feniks Amsterdam en Owen Smidt van AAC '61 Assen. Met de kogel stootte Mattijs een afstand van maar liefst 18.58 meter, en daarmee bleef hij Shaquille Emanuelson van PAC Rotterdam en Ruud Louter van Vereniging Zeeland Atletiek Goes voor. Mattijs van harte gefeliciteerd met deze mooie successen !

Na het goud bij het kogelstoten keek Mattijs even terug op dit succes: “Na mijn eerste stoot voelde ik dat het er vandaag in zat. Mijn doel was om het tweede goud te pakken en om mijn concurrent en huidige Nederlands kampioen te verslaan. Ik had het niet gekund zonder de hulp van mijn trainer Fred van der Steenhoven”.