Laatst gewijzigd op: 26 feb 2018

Als jeugdlid van AV Atilla kun je mee doen aan wedstrijden, want je lidmaatschap is inclusief wedstrijdlicentie. Deelname aan wedstrijden is belangrijk, omdat trainers dan kunnen zien of de trainingsaanpak aanslaat. Geadviseerd wordt om gemiddeld eens in de drie weken een wedstrijd te doen en maximaal drie trainingen in de week te volgen.

JuniorenCD (geboortejaar 2006-2003)
Er zijn drie verplichte clubcompetitie wedstrijden in de zomer in voor CD-junioren.Tijdensdeze wedstrijden strijd je niet alleen individueel maar juist ook als team. Het is dus belangrijk om mee te doen. Afhankelijk van de teamprestaties volgt eventueel nog een regio finale en een landelijke finale (landelijke finale alleen bij de junioren). De wedstrijden zijn op onderstaande data en de trainers maken een ploegopstelling met behulp van input van de jeugd zelf.

Zaterdag 14 april Drunen competitiewedstrijd Ronde 1
Zaterdag 19 mei onbekend competitiewedstrijd Ronde 2
Zaterdag 30 juni Uden competitiewedstrijd Ronde 3

Verder zijn er ook nog reguliere wedstrijden waar de junioren aan deel kunnen nemen. Zo organiseert onze eigen club op zaterdag 31 maart de openingswedstrijd via atletiek.nu kun je je al inschrijven.

Pupillen (geboortejaar 2011-2007)

Er worden binnen en buiten de regio verschillende wedstrijden georganiseerd, waar atleten zich voor kunnen inschrijven via atletiek.nu.
Als club willen we met alle pupillen verschijnen op de volgende wedstrijden:

Zaterdag 31 maart Tilburg openingswedstrijd
Zaterdag 14 april Breda AthleticsChamps Ronde 1
Zaterdag 19 mei Oosterhout AthleticsChamps Ronde 2
Zaterdag 2 juni Tilburg AthleticsChamps Ronde 3
Zaterdag 30 juni Drunen AthleticsChamps Ronde 4
Zaterdag sep/okt Tilburg Clubkampioenschappen

Zet deze data dus alvast in de agenda! We gaan er vanuit dat iedereen meedoet!
Je kunt je t.z.t via de aanmeldformulieren naast de kantine voor bovengenoemde wedstrijden aanmelden. Wij zorgen dan voor de rest (inschrijving, betaling en teamindeling). Je krijgt hier steeds een mail voor als reminder. We gaan er vanuit dat iedereen meedoet en dat we net als vorig jaar met ongeveer 70 pupillen bij de wedstrijden verschijnen! Ter extra bevestiging voor deelname vragen we je wel om een kruisje te zetten achter jouw naam op de aanmeldlijst naast de kantine.

Crossen

Het crossseizoen bestaat uit verschillende crossen verspreid over de maanden november - maart. Als je mee wilt doen met een cross, kun je je individueel inschrijven via de website www.inschrijven.nl. Tot een half uur voor aanvang van een cross is het ook mogelijk in te schrijven tegen contante betaling. Onderstaande wedstrijden zijn aangesloten bij het officiële Crosscircuit van regio 13. Cross wedstrijden (veldlopen), afstanden afhankelijk van categorie 600m - 2500 m. Duur van deze wedstrijden is beperkt tot ca. 2 uur met voorbereiding en prijsuitreiking.

Er zijn nog meer crossen in de regio, deze kun je vinden via www.regio13.nl. Deze crossen vallen buiten het circuit, maar zijn ook leuk! We willen met Attila in ieder geval meedoen met een grote groep aan de Warandeloop.Voormeer informatie mail naarjeugd(at)av-attila.nl enkijkop www.warandeloop.nl.

De indoorwedstrijden
De wedstrijden voor de pupillen zijn meestal op zondag van 10.00-13.00 en van de cd-junioren van 13.00-16.00 uur. Zodra de inschrijvingen voor de wedstrijden open staat, krijg je bericht van de jeugdcommissie. De indoorwedstrijden bestaan meestal uit een meerkamp bestaande uit sprint, hoogspringen en kogelstoten. De inschrijvingen gaan in de meeste gevallen via www.atletiek.nu.