Laatst gewijzigd op: 15 okt 2018

Als jeugdlid van AV Atilla kun je mee doen aan wedstrijden, want je lidmaatschap is inclusief wedstrijdlicentie. Deelname aan wedstrijden is belangrijk, omdat trainers dan kunnen zien of de trainingsaanpak aanslaat. Geadviseerd wordt om gemiddeld eens in de drie weken een wedstrijd te doen en maximaal drie trainingen in de week te volgen.

Junioren CD (geboortejaar 2007-2004)
Er zijn drie verplichte clubcompetitie wedstrijden in de zomer in voor CD-junioren. Tijdens deze wedstrijden strijd je niet alleen individueel maar juist ook als team. Het is dus belangrijk om mee te doen. Afhankelijk van de teamprestaties volgt eventueel nog een regio finale en een landelijke finale (landelijke finale alleen bij de junioren). De wedstrijden zijn op onderstaande data en de trainers maken een ploegopstelling met behulp van input van de jeugd zelf. Deze ploegen worden ingeschreven door de club.
De data volgen nog zodra de Atletiekunie deze bekend heeft gemaakt.
Verder zijn er ook nog reguliere wedstrijden waar de junioren aan deel kunnen nemen. Zij kunnen zichzelf inschrijven via www.atletiek.nu

Pupillen (geboortejaar 2012-2008)
Er worden binnen en buiten de regio verschillende wedstrijden georganiseerd, waar atleten zich voor kunnen inschrijven via www.atletiek.nu.

Als club willen we met alle pupillen verschijnen op Athletics Champs indoor en tijdens het outdoorseizoen. Zodra de data bekend zijn, worden die bekend gemaakt.

Je kunt je t.z.t via de aanmeldformulieren naast de kantine voor bovengenoemde wedstrijden aanmelden. Wij zorgen dan voor de rest (inschrijving, betaling en teamindeling). Je krijgt hier steeds een mail voor als reminder. We gaan er vanuit dat iedereen meedoet en dat we net als vorig jaar met ongeveer 70 pupillen bij de wedstrijden verschijnen! Ter extra bevestiging voor deelname vragen we je wel om een kruisje te zetten achter jouw naam op de aanmeldlijst naast de kantine.

Crossen pupillen en junioren
Het crossseizoen bestaat uit verschillende crossen verspreid over de maanden november - maart. Als je mee wilt doen met een cross, kun je je individueel inschrijven via de website www.inschrijven.nl. Tot een half uur voor aanvang van een cross is het ook mogelijk in te schrijven tegen contante betaling. Attila is aanwezig tijdens een aantal crossen van regio13. Informatie hierover is via de mail verstuurd. De afstanden variëren van 600-2500 meter. Duur van deze wedstrijden is beperkt tot ca. 2 uur met voorbereiding en prijsuitreiking.

De indoorwedstrijden voor pupillen en junioren
Regio 13 organiseert een aantal indoorwedstrijden. De wedstrijden voor de pupillen zijn meestal op zondag van 10.00-13.00 en van de cd-junioren van 13.00-16.00 uur. Zodra de inschrijvingen voor de wedstrijden open staat, krijg je bericht van de jeugdcommissie. De indoorwedstrijden bestaan meestal uit een meerkamp bestaande uit sprint, hoogspringen en kogelstoten. De inschrijvingen gaan in de meeste gevallen via www.atletiek.nu.