Laatst gewijzigd op: 16 okt 2017

Als jeugdlid van AV Atilla kun je mee doen aan wedstrijden, want je lidmaatschap is inclusief wedstrijdlicentie. Deelname aan wedstrijden is belangrijk, omdat trainers dan kunnen zien of de trainingsaanpak aanslaat. Geadviseerd wordt om gemiddeld eens in de drie weken een wedstrijd te doen en maximaal drie trainingen in de week te volgen.

Junioren
Er zijn drie verplichte clubcompetitie wedstrijden in de zomer in voor CD-junioren. In deze wedstrijden strijd je niet alleen individueel maar juist ook als team. Het is dus belangrijk om mee te doen. Afhankelijk van de teamprestaties volgt eventueel nog een regio finale en een landelijke finale (landelijke finale alleen bij de junioren). Verder zijn er ook nog reguliere wedstrijden waar de junioren aan deel kunnen nemen. Voor deze wedstrijden dienen de pupillen zich op eigen initiatief in te schrijven. De data voor de competitiewedstrijden 2018 worden nog bekend gemaakt.

Pupillen (geboortejaar 2011-2007)
Tijdens het zomerseizoen zijn er voor de pupillen 4 wedstrijden gepland in Athletics Champs-stijl. Deze wedstijden worden vanuit de club gecommuniceerd en alle pupillen doen mee. Bij deze wedstrijden zijn begeleiding met trainers en ondersteuning vanuit AV Attila aanwezig. Verder zijn er ook nog reguliere wedstrijden waar de pupillen aan deel kunnen nemen. Voor deze wedstrijden dienen de pupillen zich op eigen initiatief in te schrijven. De data worden nog bekend gemaakt.

In de winter voor alle jeugd:

Crossen
Het crossseizoen staat weer voor de deur. Op 22 oktober 2017 begint weer het nieuwe crosscircuit met de Blauwe Meercross. Het crossseizoen bestaat uit verschillende crossen verspreid over de maanden november -maart. Als je mee wilt doen met een cross, kun je je individueel inschrijven via de website www.inschrijven.nl. Tot een half uur voor aanvang van een cross is het ook mogelijk in te schrijven tegen contante betaling. Onderstaande wedstrijden zijn aangesloten bij het officiële Crosscircuit van regio 13. Cross wedstrijden (veldlopen), afstanden afhankelijk van categorie 600m - 2500 m. Duur van deze wedstrijden is beperkt tot ca. 2 uur met voorbereiding en prijsuitreiking.

Er zijn nog meer crossen in de regio, deze kun je vinden via www.regio13.nl. Deze crossen vallen buiten het circuit, maar zijn ook leuk! We willen met Attila in ieder geval meedoen met een grote groep aan de Warandeloop op zaterdag 25 november 2017. Berichten hierover zijn inmiddels de deur uit. Voor vragen kun je terecht bij Marloes Strooper via jeugd(at)av-attila.nl en op www.warandeloop.nl.

De indoorwedstrijden
Een aantal data van indoorwedstrijden staat al vast:

Zondag 10 december in Drunen
Zondag 21 januari in Dongen
Zondag 25 februari Waalwijk
Zondag 4 maart in Rijen

De rest van de wedstrijden moet nog worden ingepland. De wedstrijden voor de pupillen zijn meestal op zondag van 10.00-13.00 en van de cd-junioren van 13.00-16.00 uur. Zodra de inschrijvingen voor de wedstrijden open staat, krijg je bericht van de jeugdcommissie. De indoorwedstrijden bestaan meestal uit een meerkamp bestaande uit sprint, hoogspringen en kogelstoten. De inschrijvingen gaan in de meeste gevallen via www.atletiek.nu.