30 sep: Clubkampioenschappen

Laatst gewijzigd op: 08 mrt 2017

Als jeugdlid van AV Atilla kun je mee doen aan wedstrijden, want je lidmaatschap is inclusief wedstrijdlicentie. Deelname aan wedstrijden is belangrijk, omdat trainers dan kunnen zien of de trainingsaanpak aanslaat. Geadviseerd wordt om gemiddeld eens in de drie weken een wedstrijd te doen en maximaal drie trainingen in de week te volgen.

Junioren
Er zijn drie verplichte clubcompetitie wedstrijden in de zomer in voor CD-junioren. In deze wedstrijden strijd je niet alleen individueel maar juist ook als team. Het is dus belangrijk om mee te doen. Afhankelijk van de teamprestaties volgt eventueel nog een regio finale en een landelijke finale (landelijke finale alleen bij de junioren). Verder zijn er ook nog reguliere wedstrijden waar de junioren aan deel kunnen nemen. Voor deze wedstrijden dienen de pupillen zich op eigen initiatief in te schrijven. De data voor de competitiewedstrijden 2017 zijn:
Zaterdag 6 mei (Dordrecht)
Zaterdag 27 mei (Rijen)
Zaterdag 10 juni (plaats nog nader te bepalen)
Bij plaatsing: zaterdag 16 september finale (plaats nog nader te bepalen)
Noteer ze alvast in de agenda!

Pupillen (geboortejaar 2010-2006)
Tijdens het zomerseizoen zijn er voor de pupillen 4 wedstrijden gepland in Athletics Champs-stijl. Deze wedstijden worden vanuit de club gecommuniceerd en alle pupillen doen mee. Bij deze wedstrijden zijn begeleiding met trainers en ondersteuning vanuit AV Attila aanwezig. Verder zijn er ook nog reguliere wedstrijden waar de pupillen aan deel kunnen nemen. Voor deze wedstrijden dienen de pupillen zich op eigen initiatief in te schrijven. De data voor de
Athletics Champs zijn:
Zaterdag 15 april (Breda)
Zaterdag 13 mei (Drunen)
Zaterdag 3 juni (Tilburg)
Zaterdag 24 juni (Oosterhout)
Zet de volgende data alvast in de agenda!

In de winter voor alle jeugd:

Crossen
Het crossseizoen staat weer voor de deur. Op 23 oktober begint weer het nieuwe crosscircuit met de Blauwe Meercross. Het crossseizoen bestaat uit verschillende crossen verspreid over de maanden november -maart. Als je mee wilt doen met een cross, kun je je individueel inschrijven via de website www.inschrijven.nl. Tot een half uur voor aanvang van een cross is het ook mogelijk in te schrijven tegen contante betaling. Onderstaande wedstrijden zijn aangesloten bij het officiële Crosscircuit van regio 13. Cross wedstrijden (veldlopen), afstanden afhankelijk van categorie 600m - 2500 m. Duur van deze wedstrijden is beperkt tot ca. 2 uur met voorbereiding en prijsuitreiking. In de winter stimuleren we vanuit AV Attila een crosscircuit met 9 wedstrijden op zondag waarvan je er minimaal 5 mee moet doen voor het klassement. Er wordt daarbij gestreden voor zowel een individueel als clubklassement.

Er zijn nog meer crossen in de regio, deze kun je vinden via www.regio13.nl. Deze crossen vallen buiten het circuit, maar zijn ook leuk! We willen met Attila in ieder geval meedoen met een grote groep aan de Warandeloop op zaterdag 26 november. Berichten hierover zijn inmiddels de deur uit. Voor vragen kun je terecht bij Marloes Strooper via jeugd(at)av-attila.nl en op www.warandeloop.nl

De indoorwedstrijden
Een aantal data van indoorwedstrijden staat al vast:

Zondag 11 december in Drunen
Zondag 15 januari in Dongen
Zondag 12 maart in Apeldoorn
Zondag 19 maart in Rijen

De rest van de wedstrijden moet nog worden ingepland. De wedstrijden voor de pupillen zijn meestal op zondag van 10.00-13.00 en van de cd-junioren van 13.00-16.00 uur. Zodra de inschrijvingen voor de wedstrijden open staat, krijg je bericht van de jeugdcommissie. De indoorwedstrijden bestaan meestal uit een meerkamp bestaande uit sprint, hoogspringen en kogelstoten. De inschrijvingen gaan in de meeste gevallen via www.atletiek.nu

Voor meer informatie over het indoorseizoen zie www.regio13.nl onder kopje Baan en indoor.

Informatiefolder wedstrijden