Proeflessen

Atletiek proberen?

Volg gratis 4 proeflessen bij AV-Attila

Proeflessen
Er bestaat bij AV-Attila de mogelijkheid om 4 x een proeftraining te volgen. Deze volg je dan in de groep van je eigen leeftijdscategorie tijdens de normale trainingen. Het overzicht van de trainingen vind je onder trainingstijden.

De 4 proeflessen vangen altijd de eerste zaterdag/maandag van de maand aan. Voor het seizoen 2018/2019 zijn dit de volgende data:

1/3 september

1/6 oktober

3/5 november

5/7 januari

2/4 februari

6/8 april

4/6 mei

1/3 juni

Op deze manier kun je geheel vrijblijvend kennis maken met de leukste manieren van bewegen! Als je al snel mee wilt doen stuur dan een mailtje naar jeugd(at)av-attila.nl met daarin je naam en je geboortedatum. Je krijgt dan een berichtje terug met de naam van de trainer en de groep waar je bij gaat trainen. Wie zijn de trainers? Zie "Trainers en groepen".

Ben je na 4 proeftrainingen helemaal enthousiast en wil je lid worden?! Vul dan zo snel mogelijk het inschrijfformulier wat op de website staat in.
Als lid wordt van de club dan kun je verder mee doen aan wedstrijden waarvoor je zelf kunt kiezen en inschrijven als je zin hebt.

Klik hier voor meer informatie over contributie.

Klik hier voor algemene informatie.