5 jun: T-Meeting

Grote Clubactie

Laatst gewijzigd op: 20 okt 2016

Het doel van de Clubactie
Het doel is ieder jaar via de leden zoveel mogelijk geld op te halen voor de vereniging. Als iedereen een paar loten verkoopt komen we al een heel eind. Ieder beetje helpt ons weer aan nieuw materiaal, investering voor clubhuis en andere noodzakelijke zaken om het de leden zoveel mogelijk naar hun zin te maken bij Attila.

De beste lotenverkopers krijgen een prijs
Word jij de beste lotenverkoper van AV Attila? Verkoop je 20 of meer loten dan krijg je een leuke prijs.

Wie organiseert de Clubactie?
De Jeugdcommissie organiseert de actie en communiceert tijdig met alle ouders en verzorgers over het proces.

Wanneer start de verkoop?
De lotenverkoop van de Grote Clubactie start ieder jaar in de herfst. De exacte data communiceert de jeugdcommissie tijdig.

Hoeveel kost een lot?
Een lot van de Grote Clubactie kost € 3,00. Daarvan gaat €2,40 naar AV Attila en € 0,60 naar de organisatie van de Grote Clubactie.

Hoe verkoop je nou zoveel mogelijk loten?
Zorg er in ieder geval voor dat je meteen start als je het lotenboekje ontvangt op jouw training. En lees de verkooptips op de website van de Grote Clubactie (www.clubactie.nl) . Belangrijk: noteer op de loten heel duidelijk en compleet de gegevens van de lotenkopers.

Hoe betalen lotenkopers?
AV Attila kiest voor een de betaling met eenmalige machtiging. Je vult in eerste instantie alleen de gegevens van de koper in op de intekenlijst. Mensen hoeven nog niet af te rekenen. Zorg wel dat alles duidelijk leesbaar en volledig ingevuld is, anders gaat de intekening mogelijk verloren.

Wanneer bezorg je de loten?
Als je klaar bent met verkopen lever je het lotenboekje in. Dat kan via de kartonnen box op de bar of bij iemand van de jeugdcommissie of in het postvakje Jeugdcommissie. Omdat jouw loten zijn verkocht via een eenmalige machtiging hoef je verder niets meer te doen. In plaats van een papieren lot krijgt de koper een bankafschrift met het lotnummer erop.

Wanneer sluit de lotenverkoop?
De sluitingsdatum is ieder jaar anders en wordt per e-mail gecommuniceerd vanuit de jeugdcommissie.

Verkooptips

• Ga eventueel in je clubtenue om extra duidelijk te laten zien dat je namens AV Attila verkoopt!
  • Ga na ontvangst van je loten boekje gelijk op pad, dan zijn er nog niet veel loten verkocht.
  • Vertel de mensen dat er leuke prijzen te winnen zijn en dat van elk lot maar liefst € 2,40 naar AV Attila gaat.
  • Ga rond het avondeten langs de huizen, dan zijn de meeste mensen wel thuis.
  • Neem op verjaardagen of familiebezoek je verkoopboekje mee of ga bij je buren langs.
  • Vraag aan je ouders om op het werk loten te verkopen (boekje meenemen).
  • Ga bij de ingang van een drukke winkel staan, of in een drukke winkelstraat.
  • Doe iets leuk op je wijkfeest of straatfeest en probeer dan loten te verkopen!!
  • Als mensen geen lot willen kopen: niet blijven aandringen, dat is niet beleefd!!

Succes met de verkoop!