19 mrt: AttilaRun

1 apr: Openingswedstrijd

Er zijn twee groepen binnen het G-team:
• De eerste groep krijgt op speelse wijze en op recreatief niveau de atletiekonderdelen aangeboden;
• De tweede groep is meer wedstrijdgericht bezig en krijgen wat meer techniek bij gebracht van de atletiekonderdelen.

Tijdens de trainingen wordt elke week getracht een ander onderdeel te oefenen. Zodat alles in het jaar aanbod komt. Zo gaan we per jaar ook een aantal maal in een zaal trainen zodat daar weer andere oefeningen aanbod kunnen komen.

De training vindt elke maandag en donderdag plaats van 18.30 - 19.30 op de atletiekbaan aan de Goirleseweg 42 te Tilburg.

Het G-team staat onderleiding van deskundige en ervaren trainers. Janet Janssen, Ans van Erve, Marian Vennix en Jessica van der Elzen.