5 jun: T-Meeting

Clinics

Laatst gewijzigd op: 10 apr 2017

AV Attila organiseert elk jaar een aantal speciale clinics. Hier vindt u meer informatie over deze speciale trainingen.

Goed voorbereid van start met de TTM clinics

Samen trainen voor de Tilburg Ten Miles

Wil jij gaan hardlopen maar weet je niet goed hoe te beginnen? Of heb je loopervaring en wil je doelgericht trainen in een groep? Je kunt je nu perfect voorbereiden op de Tilburg Ten Miles met de TTM clinics. Er zijn clinics ter voorbereiding op de 5 km City Run, de 10 km en de 10 EM (16,1 km). En er is niets leuker dan samen met een groep je doel bereiken! Schrijf je snel in op www.TTMclinics.nl.

Op 3 september 2017 vindt het gezelligste en grootste sportevenement van Tilburg weer plaats: de Tilburg Ten Miles. Door de unieke samenwerking tussen AV Attila, Tilburg Road Runners, Runshop Greg van Hest zijn de TTM Clinics de beste voorbereiding op Tilburgs grootste en gezelligste sportevenement: de CZ Tilburg Ten Miles.

Trainingsgroepen voor elk niveau
Iedereen die gezond is, kan meedoen met de TTM clinics. Ook als je nog nooit hebt hardgelopen, kun je meedoen. Er zijn trainingsgroepen op elk niveau! Samen trainen is leuker en stimuleert meer dan je alleen voorbereiden. Je motiveert elkaar, hebt een vast trainingsmoment en je krijgt professionele begeleiding en advies van ervaren gediplomeerde trainers.

Je kunt kiezen tussen twee trainingsdagen en -locaties: dinsdagavond om 19.30 uur in het prachtige bos van de Oude Warande in Tilburg of woensdagavond om 19.30 uur vanaf hockeyclub Were Di aan de IJsclubweg in Tilburg Zuid. De clinics starten op dinsdag 16 en woensdag 17 mei.

Pakket met veel voordelen
Voor slechts €47,50 kom je goed voorbereid aan de start van de Tilburg Ten Miles. Het pakket bestaat onder andere uit wekelijkse 17 trainingsbijeenkomsten, begeleiding en advies door ervaren en gediplomeerde trainers, trainingslogboek met schema voor overige trainingen, een speciaal TTM clinics-trainingsshirt, 10% korting op aankopen bij Runshop Greg van Hest (vanaf je inschrijving tot 1 oktober) en gratis deelname aan een testloop in augustus.

Meer informatie en inschrijven via www.ttmclinics.nl.
Bezoek ook onze Facebook pagina: www.facebook.nl/ttmclinics

Heb jij altijd al eens een marathon willen lopen? Dit jaar is er de kans om er één te lopen in Tilburg, want op 28 mei 2017 is de allereerste marathon van Tilburg een feit. Dat is dus lopen in een bekende omgeving.
Atletiekvereniging Attila geeft nu de mogelijkheid om je voor te bereiden op deze unieke wedstrijd. Vanaf zondag 19 februari is er elke zondagochtend om 9.30 uur een duurloop onder leiding van deskundige trainers die zelf ook al één of meerdere marathons hebben gelopen en weten waar op te letten. De startlocatie is de atletiekbaan van Attila in Tilburg (Bernard Leenestraat 48). Vanaf hier lopen we elke week verschillende routes.

Voor de deelnemers is er een beproefd trainingsschema beschikbaar waarmee je in staat moet zijn op 28 mei de marathon te lopen. Elke zondag wordt een afstand volgens dat schema gelopen. Omdat we weten dat 4 uur als marathon eindtijd voor veel lopers een streven is, werken we daar naartoe. De trainingen op weekdagen voer je uit in jouw eigen tempo. De lange duurlopen die we op zondag samen doen, gaan in een tempo van 6 minuten per km (= 10 km/uur). Dit is het tempo dat je aan moet kunnen om de marathon binnen de 4 uur te lopen.

Voor lopers die op 28 mei geen hele maar wel een halve marathon willen doen, zijn de te lopen afstanden korter. We passen dan de route aan naar een kortere afstand. Als eindtijd voor de halve marathon denken we aan 1:50.

datum 1e duurloop: 19 februari
locatie: AV Attila, Bernard Leenestraat 48 in Tilburg
aanvang: 9:30 uur
kosten voor de hele reeks: € 30,00 (voor niet-leden)

Meer info en aanmelden bij clinics(at)av-attila.nl.