Laatste Baan nieuws

20 mei 2019 Attila-masters zeer succesvol bij NK

Meer Baan nieuws

twitter   facebook   rss

Sponsoren


JK Productions


Amarant Groep


Heerkens van Bavel


Interesse

Wedstrijden

24 aug: Kruikenmeerkamp

close
Loading...


Algemene info

Laatst gewijzigd op: 19 dec 2018

Met baanatletiek wordt bedoeld het lopen, springen en werpen door de groepen van pupillen tot en met masters op de atletiekbaan van AV Attila aan de Bernard Leenestraat 48, achter het Willem II-stadion.

AV Attila kent verschillende trainingsgroepen:

Algemene groepen

Pupillen ( 6 t/m 11 jaar) trainen twee maal per week op woensdagavond van 18.30-19.30 uur en zaterdagochtend van 10.00-11.00 uur. De allerjongsten (4 t/m 5) trainen alleen op zaterdagochtend. Meer informatie over de trainingen in de winter en zomer en de indelingen van de groepen over de trainers vind je onder JEUGD => groepsindeling en trainingstijden.

Junioren C en D ( 12 t/m 15 jaar) trainen twee maal per week op maandag- en woensdagavond van 19.00-20.30 uur. Meer informatie over de trainingen in de winter en zomer en de indelingen van de groepen over de trainers vind je onder JEUGD => groepsindeling en trainingstijden.     

Junioren A en B (16 t/m 19 jaar) trainen twee maal per week op maandag- en woensdagavond van 19.15-21.15 uur bij Philippe Scheepers en Arnoud van de Boel.

Senioren en masters(vanaf 20 jaar) trainen twee maal per week op maandag- en donderdag avond van 19.30-21.00 uur onder leiding van trainer Ad Rasenberg.

 

Specialisatie groepen

De specialisatiegroepen trainen drie maal per week maandag-, woensdag- en vrijdagavond van 19.00-21.00 uur. Krachttraining in ons krachthonk maakt onderdeel uit van deze trainingen. De specialisaties zijn:

Sprint: Trainers Coen Huijding en Tijs van Erve;
Meerkamp: Trainer Arnoud van de Boel;
Polsstokhoogspringen: Trainer Barry Driessen;
Speerwerpen: Trainer Roar Strooper;
Kogel- en discuswerpen: Trainer Koen van Veen;
Hordelopen kort: Trainer Jeroen Alessie;
400 horden (Woensdag): Trainer Toine van Beckhoven;
Hoogspringen: Trainer Marloes Strooper;
Verspringen/hinkstapspringen: Sander Hage

MILA: Een specialisatiegroep midden lange afstand ( 800-1500-3000 meter)traint twee maal per week op de atletiekbaan; dinsdag en donderdagavond van 19.15-21.00 uur en op zaterdag in de bossen onder leiding van Jack van Avendonk, Henk Galle en Andre Wentink.

Steeple chase: op woensdag bestaat de mogelijkheid om specifiek te trainen voor steeple chase techniek als aanvulling op de door MILA gegeven looptrainingen. Trainer: Toine van Beckhoven

Meer informatie is tevens te vinden op de volgende website: www.attila-sprintgroep.nl

Coördinator van de BAAN is Arnoud van den Boel mail: baanatletiek(at)av-attila.nl.